GEEF JOUW GEZONDHEID EEN BOOST TIJDENS HET 12 WEKEN FIT-PLAN! 

Effectief trainen in 20 minuten

Trainen onder begeleiding

Slechts 1 of 2 keer per week

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

DIT BETREFT EEN TIJDELIJK programma:

dagen

:

uur

:

minuten

:

seconden

Alle voordelen van het zomer fit-plan op een rijtje:

    • GEEN VERSPILLING AAN KOSTBARE TIJD (1X PER WEEK IS AL VOLDOENDE)
    • GENIETEN VAN MEER PRIVACY 
    • Trainen om fysieke klachten te voorkomen
    • MEER PERSOONLIJKE AANDACHT
    • Sporten op een niveau dat bij je past

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

Bianca Doolhof

“Wat een welkom bij MiCorpus. Erg vriendelijk en alles wordt goed uitgelegd. De begeleiding tijdens je proeftraining is ook super. Met heel veel deskundigheid en geduld wordt alles precies uitgelegd en zelfs de trainer doet mee met je oefeningen zodat je precies weet hoe het moet.

peter Geleijns

Bij MiCorpus is het erg profesioneel, en ik voelde mij meteen op mijn gemak.
Uitleg die ik kreeg was duidelijk.
Na een aantal keer gebruik te hebben gemaakt van de EMS zie en merk ik al verschil.”

Daniélle Vemoent

Ik heb online een proefles ingepland, dit ging hartstikke snel en makkelijk! De proefles zelf beviel mij erg goed, de begeleiding was professioneel en duidelijk, het was een erg intensieve training en ik ben van plan om wekelijks een ems training te volgen. Ik raad het iedereen aan die in een zeer korte tijd fit wil worden.

KRIJG EEN STERK EN FIT LICHAAM MET ONS
12 WEKEN FIT PLAN. 

ZET NU DE EERSTE STAP OM FITTER EN STERKER TE WORDEN!
VRAAG ALLE (START)INFORMATIE AAN

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

Westbaan 271, Waddinxveen Gouwepark – Made by

 

 

Facebook

Twitter

LinkedId