POWER YOGA
START PROGRAMMA
 

Meer kracht en flexibiliteit

Ontspanning en mentale helderheid

Lichaam versterken

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

LET OP! DIT BETREFT EEN TIJDELIJK programma

dagen

:

uur

:

minuten

:

seconden

Alle voordelen van EEN EMS- TRAINING op een rijtje:

    • Verbetert flexibiliteit en kracht: Power yoga is een intensieve vorm van yoga die gericht is op het versterken van het lichaam door middel van oefeningen die de spieren uitdagen
    • Vermindert stress: Power yoga kan helpen bij het verminderen van stress en angst door het beoefenen van ademhalingstechnieken en het richten van aandacht op het moment.

    • Helpt bij gewichtsverlies: Power yoga kan bijdragen aan gewichtsverlies door het verbranden van calorieën en het versterken van spieren.

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

Bianca Doolhof

“Wat een welkom bij MiCorpus. Erg vriendelijk en alles wordt goed uitgelegd. De begeleiding tijdens je proeftraining is ook super. Met heel veel deskundigheid en geduld wordt alles precies uitgelegd en zelfs de trainer doet mee met je oefeningen zodat je precies weet hoe het moet.

Daniélle Vemoent

Ik heb online een proefles ingepland, dit ging hartstikke snel en makkelijk! De proefles zelf beviel mij erg goed, de begeleiding was professioneel en duidelijk, het was een erg intensieve training en ik ben van plan om wekelijks een yoga training te volgen. Ik raad het iedereen aan die in een zeer korte tijd fit wil worden.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE VERSIE VAN
JEZELF TE WORDEN?

Let op: Nog 7 plaatsen beschikbaar!

Westbaan 271, Waddinxveen Gouwepark – Made by

 

 

Facebook

Twitter

LinkedId