Voedingsadvies

Direct resultaat met het 12 weken programma van MiCorpus

Verbluffende resultaten

12 weken voedingsprogramma

Ons voedingsprogramma is geen dieet, maar leer je opnieuw met voeding om te gaan.

Je leert wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig en geniet van eten zoals het bedoeld is!

Je hebt wekelijks een gewichtsmeting, een coachmoment en je ontvangt een voedingsplan die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal is afgestemd op jouw lichaam.

Ben je ook klaar voor verandering? En wil je hier niet alleen in staan? Ga dan samen met ons aan de slag. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

De Voordelen

Van ons programma

Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. MiCorpus voedingsadvies is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte.

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

GEZOND AFVALLEN

Het MiCorpus voedingsprogramma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het MiCorpus voedingsprogramma is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Facebook

Twitter

LinkedId