SPORT WELLNESS & BINDWEEFSEL MASSAGE

een sfeervol en luxe massageruimte

De Micorpus faciliteit in Moordrecht heeft naast de sport- en yogaruimte ook de beschikking over een sfeervol en luxe massageruimte. Ontdek onze diversiteit aan massagemogelijkheden, zowel gericht op ontspanning als sport. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven waar u behoefte aan heeft, wij zullen u op basis hiervan adviseren. Wat past het beste bij uw behoefte of blessure.

Ondervindt uw lichaam de gevolgen van een stressvolle situatie, dan is dit de beste oplossing om uw lichaam en geest in balans te brengen. Wilt u net als onze gasten genieten van de kalmerende ontspanningsmassages of deep healing relax massage kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Indien u last heeft van fysieke klachten, bieden wij u graag een passende oplossing. Dit doen wij door middel van verschillende massagetechnieken zoals triggerpoint therapie, acupressuur, bindweefsel, cupping, mobilisatie en sportmassage.

Testimonials

“Een goede massage betekent goed zorgen voor jezelf met hulp van MiCorpus. In mijn drukke baan is zorgen voor ontspanning ook belangrijk. MiCorpus past bij mij!

Ingrid

Hele fijne, afwisselende en persoonlijke yogalessen. Mireille is een topper 🙂

Sanne

Onze massage diensten

Wellness

 • 60 minuten – € 70
 • 90 minuten – € 95

Cupping

 • 30 minuten – € 40
 • 45  minuten – € 50

Sport

 • 60 minuten – € 70
 • 90 minuten – € 95

Massage Therapie

 • 60 minuten – € 70
 • 90 minuten – € 95

Deep healing relax massage

 • 60 minuten – € 70
 • 90 minuten – € 105

Naast het behandelen van bestaande pijnpunten, wordt massagetherapie ook ingezet om klachten te voorkomen. Regelmatige behandeling, in combinatie met voldoende beweging en gezonde voeding, zorgt ervoor dat je fysiek in goede conditie blijft.

Tarieven bindweefselmassage

Bindweefselmassage
30 minuten – € 40
45 minuten – € 55

12 behandelingen van 30 minuten € 420
12 behandelingen van 45 minuten € 600

Bindweefselmassage voor een strakkere huid

De bindweefselmassage is gericht op een mooie en strakkere huid. De bindweefselmassage wordt met succes toegepast bij huidveroudering in het gezicht, bij cellulitis op de benen en huidverslapping op de buik door zwangerschap.

Deze afslankmassage is zeer geschikt voor:

 • Figuurverbetering/hermodellering na zwangerschap (min. 9 maanden na bevalling)
 • Cellulitis
 • Huidverslapping
 • Gezichtsbehandeling/huidveroudering

Behandeling

Tijdens een behandeling wordt er tot diep in het bindweefsel gemasseerd, dit zorgt ervoor dat de massage op de benen en buik als gevoelig ervaren kan worden. In het gezicht voelt de behandeling aangenaam aan. Het programma bestaat uit minimaal twaalf behandelingen in zes aaneengesloten weken. In de derde week zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Bhaskaraya Yoga

Namasté

Welkom bij Bhaskara Yoga

In onze studio bij MiCorpus bieden we voornamelijk Yin en Hatha Yoga. In klein groepsverband houden we ruimte voor persoonlijke aandacht. Alle lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau en gericht op functionaliteit en inclusiviteit. Dit betekend dat iedereen kan deelnemen, zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan of blessures hebt.

Naast Yoga in de studio bieden we ook online lessen, meditatie, Reiki behandelinge.

Wil jij je aanmelden voor een les of meer informatie, kijk dan op https://bhaskarayayoga.com/  

Mocht je helemaal nieuw zijn en geen idee hebben waar te beginnen neem dan contact op met Rodger zodat hij je een passend advies kan geven. 

Rodger

Telefoonnummer: 0644884279

Facebook

Twitter

LinkedId