Het MiCorpus team

Personal Training, Yoga, Massagetherapie, Coaching, Sportbegeleiding op persoonlijk en groepsniveau

Mireille

Mireille

In 2007 ben ik mijn droom achterna gegaan en ben ik gestart met MiCorpus. Door de jaren heen heb ik vele klanten mogen begeleiden, een leerzaam proces dat elke dag anders is geweest. Het belangrijkste vind ik dat iedereen zich gelijk thuis voelt als ze bij ons binnenstappen. Ik sta graag dichtbij mijn klanten, ik benader anderen zoals ik zelf benaderd wil worden. Het is mijn doel dat iedereen die de deur uitstapt, zich beter voelt dan toen hij of zij binnenkwam. Of dit nu door een personal training, massage of groepsles is, het doel is altijd hetzelfde.

Zepp helpt ons ook daarbij, hij is altijd in voor een knuffel. Je vindt hem in de lounge of hij ondersteunt de mensen tijdens een zware workout in de personal training ruimte.

[divider]

Rodger

Rodger

Met mijn Yoga- en meditatielessen wil ik je op weg helpen naar zelfbewustzijn. Samen zullen wij tot mooie inzichten komen, waarbij ik streef om een waardevolle bijdrage te leveren aan de uitdagingen op jouw pad. Met enorm veel passie deel ik vanuit mijn eigen ervaring en intuïtie. Hierbij voel ik mij versterkt door honderden uren aan studie in binnen- en buitenland, waaronder ook de bakermat van yoga: India. Deze combinatie heeft geleidt tot mijn eigen stijl, waarbij voor mij belangrijk is dat iedereen zich welkom moet voelen. Voor iedereen is plek in mijn les. Ervaren of beginner, man of vrouw, jong en oud.

Naast Yoga geef ik ook Reiki behandelingen. Bij mijn Reiki behandeling werk ik met Chi, ook wel bekend als Universele Energie. Deze energie wordt doorgegeven door de behandelaar via de handen. De handoplegger kan niemand beter maken maar dient als doorgeefluik. Het is de ontvanger die bewust of onbewust het werk doet.

[divider]

 

Angelien

Als massagetherapeut spreek ik graag het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut maar na een paar jaar in de fysiotherapie gewerkt te hebben kwamen er andere uitdagingen op mijn pad in ons familiebedrijf (rozenkwekerij). Uiteindelijk gingen toch mijn handen weer kriebelen dus ben ik ernaast aan de slag gegaan als massagetherapeut. De werking van het menselijk lichaam vind ik bijzonder en interessant. Daarom heb ik naast mijn medische basiskennis, een orthomoleculaire studie gevolgd. Bij mij kun je terecht voor een goede sportmassage, specifieke pijnpunten, bindweefselmassage en/of cosmetische bindweefselmassages. Ik ben aanwezig op dinsdag- en woensdag.

 

[divider]

 

Rob

Sport is altijd al mijn passie geweest en er bestaat niets mooiers om van je passie je werk te maken. Na bijna 15 jaar ervaring in de fitness wereld, heb ik in 2020 de stap gezet om voor mezelf te beginnen als Personal Trainer. Als jij bij mij komt trainen, probeer ik die passie voor het sporten over te brengen. Jouw voldoening geeft mij ontzettend veel energie. Het gaat mij erom dat jij je fit en vitaal voelt! Met als gevolg een boost in jouw zelfvertrouwen, daar maak je mij nou gelukkig mee.

Samen gaan we aan jouw doelstelling werken en draag ik er zorg voor dat er op een verantwoorde en plezierige manier gesport kan worden. In een eerste persoonlijke kennismaking kun jij bij mij aangeven wat die doelstelling is, dat je bij mij bent gekomen om die doelstelling te gaan behalen – is al iets om enorm trots op te zijn. Niet iedereen kiest ervoor om te doen wat jij doet, en dat kan best af en toe een steuntje in de rug gebruiken. Dat steuntje in de rug, dat ben ik.

Hoe het trainingsprogramma eruit ziet, verschilt per klant. Heb je behoefte om hier meer over te weten? Stuur me dan een berichtje op: 06 18045503  Ik hoor graag van je en kijk uit naar onze samenwerking!

Facebook

Twitter

LinkedId