OVER MICORPUS

ONS VERHAAL

Bij MiCorpus geloven we in het leveren van hoogwaardige fitnessdiensten die zich richten op het vervullen van individuele behoeften en doelen. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder, fitter leven.

Onze gecertificeerde personal trainers werken samen met jou om persoonlijke trainingsprogramma’s te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu je kracht wilt vergroten, een gezonder gewicht wilt bereiken of specifieke sportprestaties wilt verbeteren, wij zijn er om je te ondersteunen.

Het team van Micorpus!

Mireille
Mireille is MiCorpus in 2007 gestart ✨ 
Ze heeft 20 jaar ervaring met het begeleiden van mensen één op één als personal trainster en voedingsdeskundige bij MiCorpus. Ook heeft zij al die tijd als massagetherapeute gewerkt. Hierdoor weet zij als geen ander hoe belangrijk de trainingen zijn voor het menselijk lichaam.
Mireille: Het is voor mij erg belangrijk dat alle klanten bij MiCorpus perfect worden getraind. Ik kijk niet alleen vanuit het trainers oogpunt maar ook vanuit een therapeutisch oogpunt naar mijn trainingen, zodat alle klanten de beste training krijgen voor hun lichaam. Ik wil dat ze niet alleen sterker worden maar ook fitter, flexibeler en leniger. Duurzaam ouder worden is ook vaak één van mijn pijlers geweest voor de klanten van MiCorpus.
 
Daarom bedenkt Mireille zelf alle trainingen en traint ze haar trainers om de training aan de klanten te kunnen geven. Elke maand zorgt zij voor een nieuwe training en zorgt zij daardoor dat elke klant op zijn/haar beste manier wordt getraind.

 

Manon
Ontmoet de getalenteerde Manon! 22 lentes jong en altijd enthousiast om de boel een beetje op te zwepen. Je kunt op maandagochtend en avond of dinsdagochtend bij Manon terecht voor de EMS trainingen. Manon is een lieve meid die er altijd voor zorgt dat je op je gemak bent. Naast de Xbody lessen werkt Manon ook op de markt en is ze ook nog schoonheidsspecialist. Een manusje van alles en een harde werker met al een behoorlijke dosis werkervaring. 
Tamara
Maak kennis met Tamara! Tamara is al sinds de eerste EMS lessen bij MiCorpus werkzaam als trainer en verzorgt op dit moment op donderdagochtend en vrijdagochtend de EMS training. 
Naast de reguliere lessen geeft Tamara privélessen en begeleidt zij ook cliënten naar een gezondere leefstijl met voedingsadvies. Zelf is ze bijzonder nieuwsgierig naar gezonde en natuurlijke voeding en heeft dan ook een echte eigen moestuin. 🥒🥕
Net als bij ons is Tamara ook thuis een echte rots in de branding, een lieve mama van drie fantastische kids.
Wil je ook bij Tamara trainen? Boek dan een proefles via onze site!
Carolien
Wees welkom bij Carolien! ✨
Je vindt haar op woensdagochtend en avond bij MiCorpus voor een uitdagende Xbody les! Bij Carolien voel je je snel op je gemak maar vergis je niet want ze zal je zeker op een verantwoordelijke manier pushen om ook buiten jouw comfort zone te trainen… Let’s go! 
Carolien heeft naast haar werk bij MiCorpus, haar eigen praktijk @lienlijf en is ze ook nog mama. Ze is erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en houdt ervan om in goede conditie te blijven. 
Naast de reguliere lessen kun je ook een privéles boeken bij Carolien 
Elzama
Elzama is onze inhouse personal trainer, die altijd met een glimlach voor je klaarstaat. Hij geeft bij MiCorpus personal training, op donderdag avond X-Body training en ook enkele privélessen Xbody. 
Elzama is zelf in het verleden met een nare ziekte geconfronteerd, hierdoor is hij erg geïnteresseerd geraakt in het menselijk lichaam. Hij heeft toen de keuze gemaakt om andere mensen te gaan helpen en inspireren zodat zij zich gezonder en fitter kunnen voelen. 
Wil je ook een training volgen bij Elzama? Stuur ons een berichtje of schrijf je in via de website!

Facebook

Twitter

LinkedId