ZOMERFIT PROGRAMMA

Fitter en strakker in 20 min

Fit en strak de zomer door

Goed te combineren met een drukke levensstijl

100 % resultaat met onze bewezen programma's

20 minuten per training

Let op: nog 5 van de 15 plaatsen beschikbaar!

Mis het niet! Dit betreft een tijdelijk programma.

Dagen

:

Uren

:

Min

:

Sec

VOOR WIE

Dit programma is echt iets voor jou als je wilt afvallen en als je je fitter wilt voelen.

Ook als je geen uren in de sportschool wilt staan biedt ons programma de oplossing. In slechts 20 minuten heb jij alle grote spiergroepen getraind.

Altijd onder professionele begeleiding trainen

Fitter & sterker in 20 minuten!

Let op: nog 5 van de 15 plaatsen beschikbaar!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
jeroen Uijterwaal
jeroen Uijterwaal
Februari 14, 2023
MiCorpus is een absolute aanrader! Vriendelijke en leuke mensen, de leden maar vooral ook Mireille en Mariska. Na paar maanden zeer duidelijk resultaat van mijn trainingen. Het is leuk en afwisselend.
Skin Specials Reeuwijk Miranda van Leeuwen
Skin Specials Reeuwijk Miranda van Leeuwen
Februari 13, 2023
Ik train nu vanaf september bij Mi-corpus. Eerst om toch te kunnen sporten zonder belasting na mijn elleboog breuk. Maar de resultaten zijn zo fijn dat ik nog steeds met veel plezier de EMS trainingen blijf doen. Ook met mijn voeding zijn we aan de slag. Strakker in m’n vel, beter in m’n lijf. Ik weet zeker dat ik voorlopig blijf. Aanrader 👍🏻
linda van den berg
linda van den berg
Februari 2, 2023
Ik doe al ruim een jaar mee met de EMS training bij Micorpus. Een hele fijne manier van sporten opbouwen als je zoals ik jarenlang niets gedaan hebt. Je krijgt een pak aan dat via elektroden je spieren stimuleert waardoor je ondersteuning ervaart tijdens het sporten. De sfeer bij Micorpus is heel gemoedelijk en je wordt goed begeleid omdat er in kleine groepen wordt gesport. (max 3 mensen).
Sharon
Sharon
Januari 10, 2023
Ik sport hier nu een klein half jaar en het bevalt me uitstekend! Ik ben van nature geen sporter en zie er altijd tegen op uren in de week te moeten sporten. Middels EMS bij MisCorpus sport ik in 20 minuten veel spier groepen tegelijk. Ik merk het echt, heb ook spierpijn en merk dat ik sterker word. Kleine groeien (Max 3) en een hele fijne sfeer en team. En het fijnste is, ik ben zo weer thuis en heb toch echt een goede workout gehad. Ik zie mezelf nooit meer stoppen 😊, ik heb echt de perfecte workout gevonden.
Marian Koster
Marian Koster
Augustus 22, 2022
Ik ben in juni begonnen met ems training.ik kamp sinds vorig jaar augustus met frozenshoulder heb mn sport abbonnement gestopt omdat ik niks meer met mn arm kon.in januari bergmankliniek geweest heb er een spuit in gekregen 2 weken rust moeten houden en daarna tot en met juni elke week fysio en bijna geen vooruitgang gegooled welke sport voor frozenshoulder ik kwam bij ems uit zodoende juni begonnen en wat denk je ik kan mn arm weer helemaal omhoog strekken voel hem iest.en nu nog maar 1x in de 4 weken fysio
E Zijderhand
E Zijderhand
Juli 18, 2022
De EMS training bij Micorpus is echt een aanrader. Een EMS training van 20 minuten volstaat voor een normale training van 90 minuten. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren en het resultaat is goed!
Peter van Limbeek
Peter van Limbeek
November 10, 2020
Al jaren ben ik klant bij Mireille. Met mijn fysieke beroep is het soms een hele klus om mn rug weer los te krijgen, maar dat regelt Mireille als geen ander! Ze weet altijd de knopen te vinden en de spanning in een uur eruit te halen. Daarvoor gebruikt ze verschillende technieken, van cupping, tot de ‘stevige’ behandeling. Nadeel is dat er geen andere masseur meer aan mn lijf mag zitten, want het komt nooit in de buurt van haar massages. Bedankt Mireille!
Mirna Bredt
Mirna Bredt
Januari 8, 2020
Circa 7 jaar geleden belde ik MiCorpus, geïnspireerd door een advertentie voor een gladde huid door bindweefselmassage. Met de zomer in aantocht werd dit door mij geïnterpreteerd als “strakke bikini-billen”. Dat klopte! En naast een gladde huid werd ook de doorbloeding van mijn huid beter. Het was in het begin best afzien, wanneer m’n opgehoopte vetcellen (ieks) weg gekneed werden, maar het went. Écht! Nog steeds lig ik elke 2 weken bij Mireille op de bank. Pijn doet het allang niet meer. Terwijl we gezellig kletsen, vaak over (gezond) lekker eten, kneedt Mireille mijn vel strak en loopt m’n bloed gladjes door de aderen. Het is goed!
Suzanne Hetyey
Suzanne Hetyey
Januari 6, 2020
Mireille is een geweldige en aardige, fijngevoelige masseuse. Na een uur voel je je herboren. Zeer aan te bevelen.

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE VERSIE
VAN JEZELF TE WORDEN?

Let op: nog 5 van de 15 plaatsen beschikbaar!

Westbaan 271, Waddinxveen Gouwepark – Made by

 

 

Facebook

Twitter

LinkedId