micorpusyoga

Kracht, stimulans en rust

Lesrooster

Let op: Wij hebben tijdens de kerstvakantie een aangepast yogarooster.


2 proeflessen voor slechts € 15

Ben je geïnteresseerd in Yoga? Via onderstaande knop meld jij je eenvoudig aan voor 2 proeflessen bij MiCorpus. Vul je gegevens in en betaal online. Daarna ontvang je een bevestiging en maak je een account aan. Vervolgens kun je de proeflessen online inplannen. Tot snel!

Proefles Registeren MiCorpus Inloggen

Klik met het pijltje in het rooster door naar de volgende week.


Yoga lessen

De yogalessen worden bij MiCorpus in kleine groepjes gegeven, zodat de instructeur elke cliënt voldoende aandacht kan geven. Yoga in combinatie met gezonde voeding, zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal in goede conditie blijft.

Morning yoga flow

Een reeks oefeningen, perfect geschikt om de dag mee te beginnen. De houdingen reiken verder dan alleen de fysieke voordelen, het balanceert de hormonenhuishouding en bevordert concentratie en diepe ontspanning.

Evening yoga flow

Dit is een les waarbij passieve verdiepende houdingen (Yin) en krachtige dynamische houdingen (Yang ) elkaar afwisselen. Deze combinatie van oefeningen is uitermate geschikt om de dagelijkse beslommeringen achter ons te laten en ons lichaam positieve aandacht te geven. We werken aan het lichaamsbewustzijn, om zo beter om te gaan met de drukte van ons hedendaagse bestaan.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Power yoga

Dit is een krachtige en dynamische vorm van yoga, die is afgeleid van de Ashtanga yoga vorm. In deze les worden diverse fysieke houdingen na elkaar uitgevoerd en ondersteund door de ademtechniek. Na een aantal weken Power yoga voelt je lichaam energieker, krachtiger en in balans.

Hatha yoga

Deze les is zoals veel mensen Yoga kennen. De les begint met ontspanning met aandacht voor de ademhaling en de zonnegroet. Klassieke asana’s volgen met ontspanning tussendoor om het lichaam rustig te laten wennen aan houdingen. De les sluit altijd af met meditatie oefeningen.

Yin yoga

Is een puur ontspannende en meditatieve yoga vorm. Andere vormen van Yoga zijn vaak Yang en werken op spieren en uithoudingsvermogen. Yin is zachter, het lichaam is wat ronder in de houdingen en biedt meer ontspanning in de poses. Yin werkt in op het bindweefsel en geeft zo het lichaam lengte en ruimte.

Mindful yoga

Mindfulness is dé ‘down to earth’ methode om meer ontspanning in ons leven te brengen. Via een aantal gerichte yoga-oefeningen brengen we ons lichaam in de juiste staat voor het oefenen van mindfulness. De houdingen zijn erop gericht het lichaam in een diepe staat van ontspanning te brengen. Via meditaties, visualisaties, concentratie- en zintuigoefeningen in mindful yoga brengen we lichaam en geest in balans.


Tarieven

  • Losse les: € 12,-
  • 2 proeflessen: € 15,-
  • 10 rittenkaart: € 100,-
  • Maandabonnement (1 x per week) € 36,-
  • Maandabonnement (2 x per week) € 65,-

Proefles Registeren MiCorpus Inloggen

Neem een virtueel kijkje in onze yogaruimte ›

Facebook

Twitter

LinkedId