Voedingworkshop

Waarschijnlijk heb je al verschillende oplossingen geprobeerd: shakes, een koolhydraatloos dieët, pillen of repen. Al jaren zijn we met z’n allen op zoek naar een wondermiddel, maar die is er niet. Gezond leven en een passend gewicht is niet voor iedereen even makkelijk te realiseren. Ieder z’n lichaam reageert anders, en vaak ontbreekt het in persoonlijke begeleiding en motivatie. Daarom vervallen veel mensen in hun oude valkuilen, en lijkt het alsof ze constant opnieuw die berg moeten beklimmen.

Wij leren onze clienten hoe zij hun voeding aanpassen waardoor zij gezond maar bovenal ook nog steeds gelukkig kunnen leven. Er moet een balans zijn tussen het aangename en een gezonde toekomst. Deze balans is het beste te vertalen in een 5/2 verhouding, wij vertellen jullie hier graag meer over tijdens onze voedingworkshop. We focussen hierbij op de energiebalans en hoe je makkelijker de verleiding kunt weerstaan om vooral maar ‘makkelijk’ te eten.

Gezond leven en een passend gewicht is niet voor iedereen even makkelijk te realiseren.

De workshop wordt gegeven door Mireille van Vuuren, zij is opgeleid orthomoleculair voedingstherapeut. Al jaren begeleidt zij haar clienten tijdens het afvallen waarbij gestreefd wordt naar een gezondere en fittere levensstijl.


Tarief

 • Kosten: 20,-
 • 1 sessie van 1,5 uur op woensdagavond 10 januari om 19:30
 • Maximaal 10 plekken beschikbaar

Inschrijven voedingworkshop

Wil je meer weten? Stuur ons even een mailtje!

Tot snel


Be Sociable, Share!

  Comments (1)

  1. Hoi meis. Ik heb serieus al een tijdje het plan om echt een keer langs te komen voor tips.

   Kunnen we die vrijdag daar serieus op ingaan qua afspraak oid

   X

  Reageer

  Facebook

  Twitter

  LinkedId