Massage-MiCorpus

De Micorpus faciliteit in Moordrecht heeft naast de sport- en yogaruimte ook de beschikking over een sfeervol en luxe massageruimte. Ontdek onze diversiteit aan massagemogelijkheden, zowel gericht op ontspanning als sport. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven waar u behoefte aan heeft, wij zullen u op basis hiervan adviseren. Wat past het beste bij uw behoefte of blessure.

Ondervindt uw lichaam de gevolgen van een stressvolle situatie, dan is dit de beste oplossing om uw lichaam en geest in balans te brengen. Wilt u net als onze gasten genieten van de kalmerende ontspanningsmassages, kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Indien u last heeft van fysieke klachten, bieden wij u graag een passende oplossing. Dit doen wij door middel van verschillende massagetechnieken zoals triggerpoint therapie, acupressuur, mobilisatie en sportmassage.


Tarieven Sport Wellness massage

Wellness
60 minuten – € 60
90 minuten – € 85

Sport
60 minuten – € 60
90 minuten – € 85


Naast het behandelen van bestaande pijnpunten, wordt massagetherapie ook ingezet om klachten te voorkomen. Regelmatige behandeling, in combinatie met voldoende beweging en gezonde voeding, zorgt er voor dat je fysiek in goede conditie blijft.

 

Ontwerp zonder titel

Bindweefsel/afslankmassage voor een strakkere huid, minder centimeters

De bindweefselmassage, ook wel afslankmassage genoemd, is gericht op een mooie, en strakkere huid. De bindweefselmassage wordt met succes toegepast na de zwangerschap, of bij cellulitis en huidveroudering.

Deze afslankmassage is zeer geschikt voor:

• Figuurverbetering/hermodellering na zwangerschap (min. 9 maanden na bevalling zie foto )
• Cellulitis (zie foto )
• Huidverslapping (zie foto )


Behandeling

Tijdens een behandeling wordt er tot diep in het bindweefsel gemasseerd, dit zorgt ervoor dat de massage als gevoelig ervaren kan worden. Het programma bestaat uit minimaal twaalf behandelingen in zes aaneengesloten weken. In de derde week zijn de eerste resultaten zichtbaar.


Tarieven bindweefsel/afslankmassage

Bindweefselmassage
30 minuten – € 40
45 minuten – € 55

12 behandelingen van 30 minuten € 420
12 behandelingen van 45 minuten € 600

 

 

Neem een virtueel kijkje in onze luxe massageruimte ›

Facebook

Twitter

LinkedId