training-small

Met personal training werken we samen aan jouw gezondheid.

  • 1 op 1 trainen met een gediplomeerde personal trainer
  • op maat trainingsprogramma’s
  • bewezen methoden
  • hulp bij voeding en levensstijl

Ondernemerspakket

Als ondernemer wil je optimaal presteren. Daarvoor moet je gezond en fit zijn, maar je hebt weinig tijd om te bewegen. Ons programma biedt de oplossing.

Door onze service en effectieve training ben je weinig tijd kwijt en raak je gezond en fit. Binnen enkele weken voel je resultaat, en dat vertaalt zich ook in zakelijk succes!

PT+ iedereen die geholpen wilt worden

Het PT+ pakket is er voor iedereen die geholpen wil worden met bewegen en eten. Vaak is het doel om af te vallen, fitter te worden of voor te bereiden op een (sportieve) prestatie.

De ‘+’ staat voor voeding en levensstijl. Voor optimaal resultaat kijken we uitgebreid naar jouw manier van eten en leven. Coaching gesprekken kunnen onderdeel zijn van jouw programma, als dat bijdraagt aan het (sneller) behalen van jouw doel.

Groepstraining

Train je liever samen met je partner, vriend(in), kind of collega? Kies dan voor groepstraining. Samen trainen is niet alleen leuk, maar ook goed om elkaar te motiveren.

Bovendien krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.


Tarieven

Er worden op maat pakketten samengesteld, afhankelijk van jouw doel en budget. Het trainingstarief neemt af naarmate voor langere periode getraind wordt. Neem contact op over de mogelijkheden.

Facebook

Twitter

LinkedId