Personal Training, Yoga, Massagetherapie, Coaching, Sportbegeleiding op persoonlijk en groepsniveau

Mireille

Mireille

In 2007 ben ik mijn droom achterna gegaan en ben ik gestart met MiCorpus. Door de jaren heen heb ik vele klanten mogen begeleiden, een leerzaam proces dat elke dag anders is geweest. Het belangrijkste vind ik dat iedereen zich gelijk thuis voelt als ze bij ons binnenstappen. Ik sta graag dichtbij mijn klanten, ik benader anderen zoals ik zelf benaderd wil worden. Het is mijn doel dat iedereen die de deur uitstapt, zich beter voelt dan toen hij of zij binnenkwam. Of dit nu door een personal training, massage of groepsles is, het doel is altijd hetzelfde.

Zepp helpt ons ook daarbij, hij is altijd in voor een knuffel. Je vindt hem in de lounge of hij ondersteunt de mensen tijdens een zware workout in de personal training ruimte.


Rodger

Rodger

Mijn passie is het vertrouwd krijgen van mijn klanten met hun lichaam door middel van beweging en bewustwordingsoefeningen. Of je nu het lichaam weer in beweging wilt brengen na een blessure, leniger wilt worden of een ander doel hebt: voor iedereen is er een passende oplossing en daar help ik je graag bij.


Claudia

Claudia

Mijn passie in het lesgeven is het contact met mijn leden, en ze hierbij ook echt te leren kennen. In de les wil ik mijn leden ieder op hun eigen niveau uitdagen. Ik ondersteun ze in de ervaring dat ze meer aankunnen dan ze misschien wel dachten. Op deze manier wil ik het lichaam sterker/soepeler maken en het zelfvertrouwen vergroten.

Het creëren van een fijne veilige omgeving waar iedereen in zijn eigen ritme kan groeien is voor mij zeer belangrijk!


 

 

Facebook

Twitter

LinkedId